Warning: Declaration of roots_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/szekkhu1/public_html/tanyalovas.hu/wp-content/themes/tanyalovas/inc/roots-cleanup.php on line 314
“Első lépések” tanfolyam | Tanyasi Lovasudvar

Híreink

“Első lépések” tanfolyam

Már régóta osztályban lovagolsz és még nem tudod tökéletesen nyergelni a lovadat? Nehézséged van a ló patájának felvételekor? Szeretnél több időt tölteni a kedvenc lovaddal, leápolni, kedveskedni neki, mert szeretettel hordoz a hátán?

Gyere el a tanfolyamra, ami olyan gyakorlati foglalkozásokat takar, mely során jobban megismerheted a lovak viselkedését és rutinos fogásokat sajátíthatsz el a velük végzett munka által.   (Időpont: hétköznap vagy hétvége esti órák. A tanfolyam négy foglalkozásból áll, minimum négy fő jelentkezése esetén indul.)

Tanfolyam kezdete: tavaszi időszak. Pontos dátum a későbbiekben!

Tematika:

1. A ló kommunikációja. A ló, mint a ménes tagja. Viselkedésének megfigyelései. A lovas befolyása talajon: a ló vezetése, megállítás, hátraléptetés, kikötés módjai. A ló vezetése, megfékezése

2.A ló ápolása, egészségének megőrzése.Betegségek, tüneteik és megelőzésük. Pataápolás

3. Felkészülés a lovaglásra I. Lóápolás és nyergelés Szerszámok fajtái, felismerése, helyes felhelyezése a lóra. Szerszámok beállítása.

4. Felkészülés a lovaglásra II. Lóápolás és kantározás. A kantárok beállítása, helyes felhelyezése. A ló biztonságos elhelyezése munka előtt és után.

Szólj hozzá!

Copyright © Tanyasi Lovasudvar 2013.