Warning: Declaration of roots_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/szekkhu1/public_html/tanyalovas.hu/wp-content/themes/tanyalovas/inc/roots-cleanup.php on line 314
Ha te nyersz, mintha én nyernék! | Tanyasi Lovasudvar

Híreink

Ha te nyersz, mintha én nyernék!

Őszi lovasverseny beszámolója

6 hosszú évig kísértem figyelemmel, ahogy a lovarda élete pereg. A kis gyerkőcök első lóra ülését, ahogy apránként kezdik elsajátítani a lovaglás és a lóval való kapcsolat mozzanatait. Láttam, ahogy cseperednek a kezünk alatt, ahogy kis hölgyekké, urakká válnak. Láttam, ahogy a ló hátán egyre magabiztosabbak lesznek, ezáltal a kis kezdőkből nagyon komoly, igyekvő lovasok lesznek. A versenyen minden arcmimika komolyságról árulkodott. A tanyán nem a versenyszellem uralkodik, mindinkább édes keveréke a közösségi erőnek és a versenyszellemnek; „ha te nyersz, mintha én nyernék” öröme és támogatása, a végtelen baráti hozzááállás.
Ezen a versenyen minden kis apróság felnőtti komolysággal vette az akadályokat. Hihetetlen koncentrációt láthattunk, pontosan tudták, hogy kell hiba nélkül átmenni az akadályok között és a futószáras kezdőkből most ezáltal igazi versenyzőkké váltak. Nagyon elegáns volt a megjelenésük, a tartásuk is bámulatos volt.
Lovacskámmal, Vitézzel ez volt a 3. díjlovas versenyünk. Hihetetlen, hogy 1 évnyi fejlődés után olyan hibákat csiszoltunk ki, amiről álmodtunk, mostanra igen precízen lovagoltuk le a pályát. Ahogy a mondás tartja, utolsókból az elsők, ez most ránk igaz volt. Érezhető, hogy egyre érettebb kapcsolatba vagyunk, aminek nagyon örülök, remélem sok díszes szalaggal es kupával gazdagodunk még. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az eseménynek, ami minden évben egy fokkal minőségibb szintre emel minket.
Chrenkó Petra

Szólj hozzá!

Copyright © Tanyasi Lovasudvar 2013.