Híreink

Simonpusztán jártunk. . .

Idén is részt vettünk az Amatőr lovas versenysorozat döntőjén, mely október 6-án került megrendezésre.Csapatunk szuper összesített teljesítménye alapján 53 lovarda és felkészítő közül az V. helyen végeztünk, úgy, hogy egyetlen napon vettünk csupán részt! Gratulálok ennek a remek kis csapatnak, a nap folyamán mindenki kivette a részét az egész napos feladatokban…

Tanyasi lovasudvar őszi háziversenye.

tanya-verseny-plakat

A nevezési lap letölthető innen: nevezesi-lap
Az ügyességi versenyszámok szabályai: szabalyok-ugyessegi
A versenyszámok általános…

Egy nap a megtartó Magyar hazáért

Immár tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre ez a rendezvény 2016 június 04-én. Minden érdeklődőt szeretett…

Farsang a tanyán!

Kedves lovasok, vendégeink, szülők és bértartók !
Ismét eljött az új év és sok friss programmal készülünk! A legelsőt FEBRUÁR 13-án szombaton rendezzük meg. A tanyán ismét beköszönt a farsang. Programok: lovas játékok, társas, sok gyermek program, nem csak lovasoknak! Mi meleg étellel, palacsintával készülünk!

Anyukák ismét megmutathatják sütés…

Magyar lovas képzés!

Lovasoktatás

Kedves Lovasok, Bértartók, Érdeklődők!A tanyán idén elindul a havonta egyszer megrendezésre kerülő Magyar lovas képzés! Ennek folyamán különböző a lovas szakmában elismert személyeket hívunk meg, hogy elméleti tudásunkat gyarapítsák.
Az első és induló előadást január huszonkilencedikére(29 , péntek ) , öt órára tűztük ki.
Az első előadó nem más lesz,…

Egy nap a megtartó Magyar hazáért.

Kedves lovasok és vendégeink !
Mindenkit várunk szeretettel a minden évben megrendezett Megtartó napra ! Június 6-án reggeltől . Az előadás mellett rengeteg családi és gyerekprogrammal . Lovaglás sose marad el nálunk , izgalmas Tanyasi Hét próbával várunk titeket, különböző helyszínen sok izgalmas feladatott kell teljesíteni amiért pecsét és kisebb ajándék jár .

Farsang

Kedves Lovasok!

Február 28-án délután 15 Farsangot szervezünk a lovardában! Sok programmal, lovaglással, játékkal, tombolával, este tél űző tűz gyújtással minden érdeklődőt várunk szeretettel! Kis lovasaink bemutatóval várnak mindenkit!
Persze a farsangi jelmez…

Nyárzáró lovasverseny

Figyelem lovasok ! Figyelem !

A Tanyasi Lovasudvar megrendezésében Szeptember 21-én Vasárnap Nyárzáró tájékozódási versenyt rendezünk .

A nap a vidámságról szól kis versengéssel, a nyarat búcsúztatjuk az őszt köszöntjük újabb kihívások elé néztek  és mi is! Így hát együttesen töltsünk el egy boldog napot annak a szellemében hogy a jövő csakis jót…

Életképek a tanyáról 2.

Néhány képpel frissült az “Élet a tanyán” képgaléria. Mozgalmas az élet a tanyán, ahogy azt a képek is bizonyítják. Nem csak az emberek teszik a dolgukat, hanem a tanya lakói, az állatok is tevékenyen részt vesznek a mindennapokban.
A képeket itt tudjátok…

Egy nap a megtartó Magyar hazáért.

Felkerültek a képek a tanyanapról. Biztosan mindenki talál benne kedvére valót. A képeket a “galéria/rendezvények” menüpont alatt találjátok, vagy IDE KATTINTVA.

Jó…

Copyright © Tanyasi Lovasudvar 2013.