Híreink

Simonpusztán jártunk. . .

Idén is részt vettünk az Amatőr lovas versenysorozat döntőjén, mely október 6-án került megrendezésre.
Csapatunk szuper összesített teljesítménye alapján 53 lovarda és felkészítő közül az V. helyen végeztünk, úgy, hogy egyetlen napon vettünk csupán részt! Gratulálok ennek a remek kis csapatnak, a nap folyamán mindenki kivette a részét az egész napos feladatokban és igazi csapatként segítették egymást!

És akkor jöjjenek az eredmények:

Futószár1 versenyszám (21 induló)
Szekeres Lili – 3. hely
Fekete Boglárka- 3. hely
Morvai Dorka – 5 hely
Tóth Borlárka – 9. hely
Futószár 2 versenyszám: (17 induló)
Szekeres Lili – 4. hely
D1 kezdő lovas 10 év felett (20 induló)
Dobos Lili – 4. hely
Kovács Fanni – 8. hely
Somogyi Dóri – 12. hely
D1 10 év alatt (11 induló)
Morvai Dorka – 1. hely
D1 haladó
Kámán Zsófia – 3. hely
Nehéz ügyességi (17 induló)
Zámbó Lili – 7. helyezés
Ügyességi pontgyűjtő (22 induló):
Zombor Anna – 10. hely 
C2 díjlovas program (27 induló)
Pál Fanni -5. hely

Eredmények a teljesség igénye nélkül, igyekeztem az első 10be bekerültek eredményeit feltüntetni.

Ezen felül gratulálok: Tordai Tamarának a versenyen való helytállásért. Somogyi Dórinak a csodálatos lovaglásért az ügyességi pályán, legközelebb majd gyorsabb lesz. 😀 Zámbó Lilinek a csodaszép lovaglásért az ügyességiben illetve a korrekt díjlovas programért. Lesz még jobb is. Bereczk Jázminnak a szép lovaglásért és az egész napos helytállásért, majd ha kevesebb lesz a majré faktor jobbak lesznek az eredmények. 🙂 Kámán Zsófinak amiért ilyen rugalmasan tudott hirtelen alkalmazkodni a lóváltásokhoz. Mert a felkészülési idő senkinek sem nyúlt hosszúra, de egy-két versenyző életét megnehezítette, hogy ez alatt a két hét alatt 3 különböző lóval készültek. Tóth Boglárkának, hiszen csikón a legnehezebb teljesíteni , főleg kilenc évesen. Morvai Dorkának a nagyon nagyon sok munkáért amit ebbe bele tett és a helytállásáért, hiszen egy versenyen bármi előfordulhat. Dobos Lilinek a rugalmasságért, a sok segítségért a versenyen. Zombor Annának a csodaszép, korrekt, átgondolt lovaglásért. Kovács Fanninak, akinek nem volt túl sok ideje felkészülni. És persze a szülőknek ezekért a csodás gyerekekért, és köszönjük , hogy lehetőséget nyújtottak, hogy eljöhessünk erre a versenyre. Köszönet Paska Zsolt bíró úrnak és minden bírónak akinél megfordultunk a bírálatokért és az építő kritikákért!

Bértartóinknak és edzőiknek Márki Biankának,Vaskó Attilának is gratulálunk az elért eredményekhez!

A végén de nem utolsó sorban,KÖSZÖNJÜK PÉTER bácsinak a lehetőséget,hogy bizonyítsuk hogy van keresnivalónk az ilyen és ehhez hasonló lovasversenyeken!

A versenyen készült képeink: facebook.com/tanyalovas

Comments are closed

Copyright © Tanyasi Lovasudvar 2013.